Spesialister og fagfolk fra Sandefjord og Tønsberg bak ny nasjonal helsetjeneste
Sandefjord Helsepark sin ernæringsveileder og kokebokforfatter Sissel Brustad lanserer sammen med leger og spesialister det nettbaserte ernærings- og kompetanseverktøyet MinMat.
MinMat tar hensyn til allergener og tungt fordøyelige karbohydrater (FODMAP), i alt 80 ulike matvarer. Om du reagerer på én eller flere av disse, er MinMat like brukervennlig og tilpasses brukeren. MinMat er et kompetanse- og ernæringsverktøy som henvender seg mot både profesjonelt og privat bruk, med egne nettløsninger for:
1. Leger og helsepersonell som skal veilede og diagnostisere pasienter. MinMat er her et kompetanseverktøy og faglig oppdatering i matreaksjoner.
2. Privatpersoner som gir pasienten:
- Førstehånds tilpasset ernæringsveiledning, noe som normalt tar 3-4 måneder.
- En verden full av fleksible og tilpassede oppskrifter.
- Ukentlige oppdateringer av oppskrifter og menyforslag.
- Kontrollfunksjon for å påse at han unngår feilernæring eller underernæring.
- Ferdigutfylte og tidsbesparende handlelister knyttet opp mot oppskrifter og menyforslag.
- Tips til å leve med sykdom, krisehåndtering og hverdagsinformasjon.
Sissel Brustad har jobbet med ernæring i teori og praksis i 20 år, med matallergi som spesialområde. Hun har skrevet fem kokebøker om temaet, der én er oversatt og utgitt i England, Nederland og Belgia.
Ta kontakt med Sissel Brustad, eller se gjerne mer på www.minmat.no